-->>Setup and usage<<--          
Windows 10 missing audio format, subtitles properties in preview pane
#21
(11-14-2015, 11:51 AM)Xanashi Wrote: I implemented a fix for this issue in RC 2. See HERE.

Quote from the thread:

Quote:One of them is solving the problem some users were having, where the custom properties
no longer worked after upgrading to Windows 10. 

Users with this problem should update to RC 2 and deactivate then re-activate 'Properties' in IcarosConfig.
If that doesn't work, please use the 'Reset Native Property Filetypes' button on the 
Tools page before re-activating Properties.

I recommend updating to RC 3, if you haven't already, and then try the above.
If that still doesn't work for you, let me know.

Using RC3 and it all works fine. This thread may be closed Big Grin

(Thank you!)
Reply
#22
Great! Thanks for the followup. 
Hopefully it work for SloPoke as well. ;)
OS: Windows 7 Ultimate x64
Reply
#23
(11-15-2015, 06:42 AM)Xanashi Wrote: Great! Thanks for the followup. 
Hopefully it work for SloPoke as well. Wink

It's been awhile, but it' working great, thanks.  Really appreciate it!
Reply
#24
(04-14-2016, 11:48 PM)SloPoke Wrote:
(11-15-2015, 06:42 AM)Xanashi Wrote: Great! Thanks for the followup. 
Hopefully it work for SloPoke as well. Wink

It's been awhile, but it' working great, thanks.  Really appreciate it!

I'm experiencing an issue similar to this. Just tried the program out on 3.0.2, windows 10 x64. Thumbnails are working. But I'm not able to display the same properties that are available in the Properties > details tab for files like .mkv. Particularly I want to see Details> Audio > Channels  displayed as a sortable column in explorer as well as in the file preview tab. I updated to 3.0.3 beta but haven't seen any change.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)